torsdag, november 25, 2004

Biblioteket som læringsarena - dag 10

Alle deltakere på kurset inviteres med dette til å skrive en personlig kommentar til Plinius om det vi har arbeidet med i dag, torsdag 25. november.

7 Comments:

Blogger ingerha said...

Dag 10.
Design av digitale kurs- hvor nyttig er digitale kurs? Arbeidskrevende. Vi gikk gjennom prinsippene. Litt svevende.
Etter lunsj presentasjoner fra Tone og Zsuzsanna. hvis de to er representative, så har vi lært ganske mye i høst -- gode framføringer.
Siste sesjon om vanskelige brukere / situasjoner i skranken, var også nyttig."Hakk-i-plata" tipset skal vi ta med oss. Ellers er det tydelig at praksisen er svært forskjellig fra bibliotek til bibliotek innen UB, og det vil det vel alltid være i en så stor institusjon. Tror ikke vi noen gang kan enes om felles retningslinjer i alt og ett.

4:44 p.m.  
Blogger tonemor said...

Nest siste kursdag av 11 dager - og interessant.
Jeg hadde kvelden før plutselig bestemt meg til å prøve meg på en presentasjon - for å få litt konkret trening, - og tilbakemelding.
Til tross for at jeg ikke hadde noe tema eller prosjekt å presentere - og bare lagde en fiktiv innledning til et fiktivt biblioteksintroduksjonskurs, klarte jeg å få svette hender og hjerteklapp rett før start.
Tilbakemeldingene var meget nyttige. Det som er 100% hverdagsspråk er ikke brukbart når en står overfor nye bibliotekbrukere!

Jeg har lært mye på kurset - men akkurat som en som har gått på et biblioteksintroduksjonskurs - så føler jeg at jeg har glemt alt i det øyeblikk jeg er ute av døren.

Jeg håper kurssidene blir liggende igjen slik at jeg kan konsultere dem senere - det er ikke nok med utskriftene - på grunn av den enorme mengden lenker.

Jeg har faktisk også opprettet min egen "blog" nå i kveld - det er mulig jeg gjorde noe galt da jeg skulle skrive denne kommentaren, - men jeg oppfattet at jeg måtte registrere meg helt, og før jeg visste ordet av det var bloggen på nettet! Hvordan dere skal finne den - tja, det er kanskje ikke så lett hvis dere ikke går rett til http://www.veiledningenitredje.blogspot.com/
Hilsen Tone

9:14 p.m.  
Blogger tonemor said...

Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

8:02 a.m.  
Blogger tonemor said...

To observasjoner - ad blog. Det er vel slik at man bare kan kaste sin egen kommentar i søpla?
Og hvordan skriver man inn en lenke i en kommentar?
... Enda mer som kan læres, men kanskje i et annet forum enn pedagogikksammenheng ..
Tone

8:05 a.m.  
Blogger Heidi said...

Vet ikke om denne kommentaren blir lagt til Tones innlegg, eller om den kommer som kommentar til toppinnlegget, men jeg ville bare fortelle at jeg nå har laget min egen blog!

:) Heidi

http://foperblog.blogspot.com/

8:09 a.m.  
Blogger Tord Hoivik said...

Heia Inger, Tone og Heidi - takk for kommentarer. Håper flere kommer i løpet av dagen.

8:44 a.m.  
Anonymous Anonym said...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!

1:07 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home